De U.T.V. is een vereniging voor en door studenten. Zonder de studenten kan de vereniging niet draaiende gehouden worden. Naast het bestuur van de vereniging bestaan er ook dertien commissies die verschillende taken op zich nemen. Onderstaand kan je zien welke commissies dit zijn en wat de globale taken van deze commissies zijn.

Ben jij nou geïnteresseerd geraakt in één of meerdere commissies, neem dan contact op met het bestuur.

Als Archief-cie ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van het archief der U.T.V.. Hier wordt al historisch materiaal van de U.T.V. bewaard, o.a. een bestuursfoto uit 1913, een betonnen plakkaat van de BetonKanoRace en nog veel meer! Als je iet wil leren over de historie van de vereniging, dan is de Archief-cie iets voor jou!
De Archief-Cie bestaat op dit moment uit:
Voorzitter: Rieneke Stam Penningmeester: Ouassim Belkadi
Laura van den Berg Katja Gerritsen
Veronique Bongaertz Mark Brouwer

Tijdens de lustrumjaren wordt er altijd een extra cadeautje gemaakt voor de leden van de U.T.V.: een almanak met een korte geschiedenis van de U.T.V. en meer stukjes over van alles en nogwat. Dit vereist veel tijd, daarom werkt de Almanak-cie vaak redelijk parallel aan de Lustrum-cie.  Wil je iets leren over de vereniging en heb je geen problemen met het schrijven van stukjes over van alles en nog wat? Schrijf je dan in voor de Almanak-cie!

De Almanak-cie bestaat op dit moment uit:

Voorzitter: Lynn DijkmeesterNotulist: Rieneke Stam
Merel KoningPuck Kenemans
Machteld Menkveld 

De U.T.V. had voorheen een eigen café, het U.T.V.-café. Hier werd regelmatig tot s’avonds laat diep in het glaasje gekeken, maar die biertjes tapten natuurlijk zichzelf niet! Hier hadden we de bar-Cie voor: moedige vrijwilligers die vele honderden drankjes uitschonken iedere avond, de bierfusten verwisselden en zo nu en dan zelfs een colaatje verkochten.

Tegenwoordig is de U.T.V. mede-eigenaar van Science café ‘Het proeflokaal’. De traditie gaat hier echter niet verloren. De Bar-Cie zal niet op houden te bestaan. In Het proeflokaal zullen de komende jaren nog vele biertjes getapt worden. De U.T.V. heeft zelfs haar eigen avond in het proeflokaal. De dinsdagavond zal volledig in het teken staan van de vereniging. Hapjes en drankjes en barpersoneel van de eigen vereniging.

De Bar-Cie van dit collegejaar bestaat uit:

Voorzitter: Michael MiddelkoopNotulist: Isabel Buitendijk
Penningmeester: Kaisa BraunTwan Hartman
Rutger van der ZwanBas van der Thillart
Melanie van ‘t RietMathijs van Westreenen
Douwe JacobsMitchell Stoop
Puck KenemansWouter Slob
Roan FaberLenny Baaré
Huub KreijnsTimo Jacobs
Wieke LeenhoutsVeronique Bongaertz
Arjen BlokMette Jaspers
Marciano MasciniEline de Wilt
Olaf KrolHidde van der Veen
Kevin MenkeJeroen Boog
Joris van BeusekomJeffrey de Boer
Rik StamCaspar Mooijman
Finn van AschKyra Walstijn
Merel KoningMartijn Sterk
Thiemon DelfgouWard Edelenbosch
Niels KuiperEvelien Spreen
Jorit MartensJoris Verheul
Jonathan KersseboomLuuk van de Gevel
Ray van KesselJoris van der Horst
Koen SpruijtRoberth Schinkel
Lars KooimanAnmar Abu Hamed
Cami Tak 

De BKR-cie is net als alle andere commissies, de mooiste van allemaal! Deze fantastische mensen organiseren zoals de naam al verraadt, de betonkanorace. Dit prachtige internationale evenement wordt alweer voor de vierde maal door de U.T.V. georganiseerd.

Drinken zinken tot je schoor bent
Roeien, varen tot je alle kano’s kent
Drinken zuipen, met je kano naar benee
Dat is de U.T.V.

BKR!!

De BKR-Cie bestaat op dit moment uit:

Voorzitter: Oscar den Uijl
Secretaris Intern: Casper Bergenhenegouwen
Penningmeester: Stephan Bormans
Chef Logistiek: Niels Kuiper
Secretaris Extern: Martijn Sterk
Secretaris Wedstrijd: Sietske Schalkwijk

 

De DJ-Cie is een geweldige commissie waarin jonge, getalenteerde Dj’s een podium krijgen om hun kunsten te vertonen. Ook is er in deze commissie plek voor mensen die alles van licht- en geluidsapparatuur weten. De ervaring van onze Dj’s spreidt zich van setjes op Soundcloud of draaien in kroegen en op kleine feestjes tot heuse (heuse weg of laten?) festivals en grote clubs. Hun muziekscala is breed, en gaat van top2000 en Hollandse (feest)muziek tot de elektronische stijlen zoals hardstyle, house en techno. De U.T.V. zet zijn Dj’s in op eigen feestjes, (leden)borrels en andere evenementen. Tevens worden onze Dj’s af en toe ingezet op feesten van bevriende verenigingen en vica versa. Als facilitering voor onze Dj’s beschikt de U.T.V. over een tiental boxen, meerdere draaitafels, de benodigde software en groot aantal andere licht- en geluidsapparatuur.

De DJ-Cie bestaat op dit moment uit:

Voorzitter: Tom KalkmanNotulist: Douwe Jacobs 
Penningmeester: Hein van den BrinkMike van Meurs
Eline van der WiltColin Drinkwaard
Ouassim BelkadiYannick Hurks
Caspar MooimanArjen Blok
Vincent van EemstJord Krasselt

Naast alle opdrachten en tentamens is iedere student wel eens toe aan een feestje. Dit is waar de feestcommissie voor staat: het organiseren van feesten. En die komen er natuurlijk niet vanzelf! Er wordt juist veel tijd gestoken in het zoeken naar een juiste locatie, een thema, aankleding, etc. zodat er een perfect feest neergezet kan worden! Doordat de Feest-cie ieder feest zo geweldig begeleid worden er al vele jaren memorabele feestjes in Club BASIS, de Poema, de Woolloomooloo e.a. neergezet!

Taken van de commissie:

  • Het organiseren van 2 ‘normale’ feesten: een openingsfeest en een februarifeest.
  • Het organiseren van 3 grote activiteiten: een kerstdiner, een gala en een eindfeest.

Om de organisatie van deze feesten zo soepel mogelijk te laten verlopen, worden er meestal een aantal vaste taken binnen de commissie verdeeld. In het verleden werd daarom de feestcommissie in 2 teams opgedeeld: de Gala/EindKern en de ‘gewone’ Feestkern. Tegenwoordig is er slechts één team, bestaande uit de gehele Feest-cie. Hierbinnen kennen we een Voorzitter en een Penningmeester, maar verder wordt iedereen van de Feest-cie uitgenodigd zoveel mogelijk contact te zoeken andere verenigingen en feestlocaties, zodat de ideale locatie kan worden gekozen voor de perfecte knalfuif! Ben jij een echt feestbeest? Wil jij komend jaar het grootste, meest gekke feest neerzetten dat heel Utrecht ooit heeft gezien? Dat is de Feest-cie dé commissie voor jou!

De Feest-cie bestaat op dit moment uit:

Voorzitter: Twan HartmanNotulist: Olaf Krol
Penningmeester: Roberth SchinkelRens Meijs
Amy MiddelkoopLuuk van de Gevel
Jeffrey de Boer​Jord Krasselt

De FUN-commissie is een ‘girls only’ commissie die de leukste activiteiten van de vereniging organiseert! De activiteiten lopen uiteen van een grachtentocht door de Utrechtse grachten tot een ware bierestafette waar menig vereniging op af komt. Onder het mom van ‘niets moet en alles mag’ organiseren wij ieder jaar een aantal activiteiten die voor iedereen leuk zijn.

Dus ben jij een chick die actief wilt worden bij de U.T.V. en het leuk vind om verschillende evenementen te organiseren samen met een groep leuke dames? Schrijf je dan nu in en wie weet zit jij volgend jaar in ons FUN-team!

De Fun-Cie bestaat op dit moment uit:

Voorzitter: Kyra WalstijnNotulist: Melanie van ‘t Riet
Penningmeester: Evelien SpreenSimone de Bree
Lynke HemstraEllie Hoefnagels
Chanel CacianoKaisa Braun
Lotte JansenDavid Harmsen

De kern (intro-cie) is een 5-koppig bestuursorgaan die het introductiekamp van de Utrecht Technische Vereniging verzorgd. Samen met nog een 30-tal kampleiders staan zij ieder jaar klaar om alle eerstejaars te ontvangen en kennis te laten maken met de vereniging en het studentenleven in Utrecht. De kern bestaat uit de volgende functies; voorzitter, secretaris intern, secretaris extern, secretaris logistiek en een penningmeester. Deze 5 mensen zorgen er onder andere voor dat de commissies worden verdeeld, het draaiboek wordt verzorgd en is eindverantwoordelijk voor het gehele kamp.

Een onwijs leuke ervaring als je het leiderschap in je hebt en je hart sneller begint te kloppen van dingen organiseren samen met vier hele goede vrienden.

Je bent kern voor 2 jaar en ieder jaar wisselt er één deel (2 om 3), dit om de kennis binnen de organisatie te houden en het tweede jaar met meer ervaring het kamp te regelen. Voor de kern wordt je geselecteerd door jouw voorgangers. Dus lijkt het je wat om samen met een aantal vrienden de verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat er gebeurd rondom het introductiekamp? Laat dan vooral tijdens de vergaderingen, voorbereidingen én het kamp zelf zien dat jij het in je hebt en wie weet wordt je gevraagd om mee te draaien!

De Intro-Cie bestaat op dit moment uit:

Voorzitter: Jord Krasselt
Secretaris Intern: Lotte Jansen
Penningmeester: Sietske Schalkwijk
Logistiek: Veerle Reij
Secretaris Extern: Puck Kenemans

De Kasco-Cie controleert de penningmeester op zijn handelen. Op het moment dat de Kasco-Cie fouten of fraude constateert in de boekhouding zijn zij bij machte om in te grijpen. Omdat de financiën een officiële en serieuze zaak zijn kan men niet zomaar lid worden van de Kasco-Cie. Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de september ALV presenteren. Vervolgens stemmen de aanwezigen tijdens de ALV over de benoeming van eenieder die zich verkiesbaar heeft gesteld. Kennis van boekhouding is een vereiste.

De Kasco-Cie bestaat op dit moment uit:

Rieneke StamSusan Mellendijk
Laura van den BergJeroen Versteeg
Amy MiddelkoopFloor Zandstra

De Media-cie zorgt ervoor dat alle legendarische evenementen van de U.T.V. vastgelegd worden. Dit betekent dat er een aantal uur gefotografeerd en gefilmd wordt op evenementen door jullie. Hierbij komt ook het maken van promotiefilmpjes en aftermovies voor op de Instagram. De Media-cie vult het archief met schittermagische beelden maar ook vooral met momenten waar we in de komende jaren mee kunnen pronken als vereniging. Zowel op formele als informele activiteiten zullen jullie ingezet worden!

De Media-Cie bestaat op dit moment uit:

Voorzitter: Bas van den ThillartNotulist: Isabel Buitendijk
Penningmeester: Koen SpruijtLynn Dijckmeester
Julia de GierNienke van der Meulen
Sofie LawalataSanne Vos
Silke HattinkMachteld Menkveld

Wat doet de Organisa-cie? De Organisatie Commissie helpt de U.T.V. leden door te verdiepen, verbreden, verbinden en te ondersteunen. Dit doet de commissie door het organiseren van kroegcolleges en (buitenland)excursies, het aanbieden van boeken met korting en door de leden op de hoogte te houden van verschillende beurzen en congressen in het land. Tenslotte probeert de Organisa-cie de studenten te helpen met het vinden van een stageplek en het aanbieden van bijlessen en samenvattingen. Zelf voor een plaatsing in het werkveld kan je hulp vragen bij de Organisa-cie!

Naast de standaard taken als voorzitter en notulist, hebben we binnen de commissie verschillende functies die elk hun eigen verantwoordelijkheid hebben over de verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld de verantwoordelijke voor de kroegcolleges of de verantwoordelijke voor de Buitenland excursie. Om continuïteit te behouden hebben de commissieleden een zittingstermijn van 2 jaar, waar bij voorkeur 2e en 3e jaar studenten lid van zijn, die al eerder in een commissie hebben gezeten. Wil je graag de studie gerelateerde kant van de U.T.V. uitbreiden, heb je contacten of wil je contacten vinden in het werkveld? Dan is de Organisa-cie de commissie voor jou!

De Organisa-Cie bestaat momenteel uit:

Voorzitter: Jeroen BoogNotulist: Lisa de Winter
Penningmeester: Koen SpruijtAmy Middelkoop
Roberth SchinkelMitchel Stoop
Veronique BongaertzDaniel Huisman
Machteld Menkveld 

Er worden door de commissies van de U.T.V. veel prachtige evenementen georganiseerd, maar als je ze niet goed promoot, komt er natuurlijk niemand! Hier helpt de Promo-cie de andere commissies uit de brand. Wij maken met de promotie commissie onder andere wekelijkse nieuwsbrieven, posters voor evenementen en ondersteunen de vereniging bij het vullen van de social media kanalen. De promotiecommissie zal in het komende jaar veel samenwerken met de media-cie en een grote rol gaan spelen in de professionalisering van de vereniging.

De Promo-cie bestaat op dit moment uit:

Voorzitter: Gerton VosNotulist: Louise Blom
Penningmeester: Huub KreijnsLynke Hemstra
Marciano MasciniLisa de Winter
Floor Zandstra 

De Redak-cie is een nieuwe commissie. Deze is in het leven geroepen voor het schrijven van de maandelijkse nieuwsbrief en het schrijven en verzamelen van teksten over activiteiten en gebeurtenissen. Deze teksten zullen verspreid worden binnen en buiten de vereniging middels social media en de nieuwsbrief.

De Redak-Cie bestaat op dit moment uit:

Voorzitter: Olaf KrolNotulist: Hein van den Brink
Penningmeester: Huub KreijnsMerel Koning
Isabel BuitendijkCami Tak

De sportcommissie is de commissie die de grootste activiteiten organiseert binnen de U.T.V Door velen worden deze activiteiten ook als de leukste ervaren. Hieronder vallen de wintersport, batavierenrace en het zeilweekend. Ook is er de mogelijkheid om zelf een activiteit te verzinnen en te organiseren. Om dit in goede banen te lijden zijn er verschillende functies. Zoals in iedere commissie is er een vaste rolverdeling van voorzitter, notulist en verantwoordelijke. De voorzitter en notulist worden tijdens de eerste vergadering gekozen. De verantwoordelijke is een persoon vanuit het bestuur die graag verantwoordelijk wilde zijn voor de sportcommissie.

Voor de organisatie van deze grote activiteiten zijn gemotiveerde commissieleden nodig die zich buiten schooltijd hiervoor willen inzetten. Er word maandelijks vergadert zodat iedereen goed op de hoogte is van de vorderingen die zijn gemaakt. Je leert hierbij om activiteiten te plannen en taken te verdelen. Ook leer je om grote activiteiten te organiseren.

De Sport-Cie bestaat op dit moment uit:

Voorzitter: Rik StamNotulist: Bart Fransen 
Penningmeester: Timo JacobsPim van Regteren
Marciano MasciniJoris Verheul
Michael MiddelkoopWard Edelenbosch
Kirsten VeldhuizenDavid Harmsen
De Technolo-Cie is verantwoordelijk voor het beheer,  onderhoud en verwerking van al het materiaal en materieel der U.T.V. Ben je technisch aangelegd of hou je van klussen, dan is de Technolo-Cie een perfecte commissie voor jou! Jaarlijks zijn er wel onderhoudswerkzaamheden die gedaan moeten worden aan de bar, de caravan of andere dingen. De Technolo-Cie heeft voor de opslag van alle spullen haar eigen Tech-hok dat vol staat met gereedschap, audio- licht- en IT-apparatuur en materialen. Tevens organiseert en faciliteert de Technolo-Cie het bouwen van (drijvende!) betonnen kano’s zodat de U.T.V. mee kan doen aan de jaarlijkse betonkanorace.  Hierbij strijden teams uit heel Nederland en zelfs een aantal uit het buitenland in verschillende competities om de prijzen. De Technolo-Cie bestaat op dit moment uit:
Voorzitter: Jeffrey de Boer Notulist: Thomas ten Hove
Penningmeester: Jonathan Kersseboom Mitchell Stoop
Remco Miltenburg Majdi Alfar
Veerle Reij