Stage Uitvoering Aalberts

Stagelopen of afstuderen bij Aalberts in de uitvoering?

Studeer jij Bouwkunde en ben je op zoek naar een leuke, leerzame onderzoeks-, afstudeer- of meewerkstage buiten op de bouw, waarin je (afstudeer)onderzoek doet of volop mag meedraaien in een jong, gedreven team? Reageer dan nu!

In de uitvoering richt je je op het dagelijkse werk op de bouw. Hier wordt zorggedragen voor veiligheid voor alle betrokkenen en de uitvoerder fungeert als de schakel naar de projectleider. Verder houdt de uitvoerder zich bezig met het opzetten, bewaken en beoordelen van projectplanningen en bijbehorende budgetten.


Wie ben jij?
Jouw kwaliteiten zorgen voor soepel lopende projecten en je wilt tijdens je stageperiode jezelf graag verder professionaliseren in de branche. Daarnaast herken je jezelf in de volgende zaken:

  • Je studeert hbo of mbo Bouwkunde;
  • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en punctueel;
  • Je bent een echte teamplayer en bezit goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent woonachtig in midden Nederland.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en leerzame stage bij een ambitieus bedrijf. Je loopt stage in een zeer professioneel team, waar je kwaliteiten gewaardeerd worden en waar ruimte is voor zelfontplooiing en inbreng van ideeën. Ook houden we van goede grappen en zijn er verschillende bedrijfsuitjes en -borrels. Natuurlijk bieden we je voor je stageperiode een passende vergoeding.

Enthousiast?
Zin om stage te lopen bij Aalberts en ben je bereid om dat te laten zien? Wij gaan graag verder met je in gesprek over deze mogelijkheid. Heb je nog vragen voordat je solliciteert? Neem dan zeker even contact op met onze collega Esmée van Rhijn via werken@aalbertsbouw.nl. Ook solliciteren kan via dit e-mailadres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *