Gezocht: 17 Toekomstmakers voor Wonend Nederland

Solliciteer voor 31 oktober via de website!

Talent in Huis is het nationale traineeprogramma van woningcorporaties. Wij ontwikkelen toptalenten voor een sector met mega-impact. Toekomstmakers die zich inzetten voor een mooier Nederland. Waarin de stad van iedereen is, schulden, eenzaamheid en overlast zijn uitgebannen, we circulair bouwen en straten smart zijn. Bouw jij met ons mee?

Een goed betaalde startersfunctie bij 3 topwerkgevers

Je werkt in anderhalf jaar bij drie verschillende woningcorporaties. Aan het einde van het traineeship weet jij welk type organisatie jou gelukkig maakt. Werk je graag bij een grote club in de hoofdstad? Of kom jij tot je recht in een hecht team bij een kleine organisatie met korte lijnen? Je ervaart het tijdens je eerste echte baan, die je bovendien een mooi salaris oplevert (Schaal G, CAO Woondiensten).

Directe impact en complexe vraagstukken

Hoe bouwen we in een kwetsbare buurt een community waarin bewoners elkaar ondersteunen? Wat is ervoor nodig om onze studentencomplexen in 2030 energieneutraal te maken? Hoe kunnen we big data inzetten om de wachtlijsten voor betaalbare woningen terug te dringen? En wat adviseer je een corporatie in een krimpregio? Elk half jaar bijt jij je vast in uitdagende vraagstukken en werk je in rollen als junior adviseur, projectmedewerker of gebiedscoördinator aan issues die er echt toe doen.

Persoonlijke begeleiding in een professioneel traineeprogramma

Samen werken we aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Want om impact te kunnen maken, heb je skills en begeleiding nodig. Samen met je mede-trainees volg je een bewezen trainingsprogramma van meer dan vijftig dagdelen, met aandacht voor inhoudelijke thema’s als duurzaamheid en vastgoedsturing, skills als creatief werken en scenarioplanning én veel aandacht voor persoonlijke en teamontwikkeling.

Onderdeel van het Talent in Huis-netwerk

Word lid van het groeiende netwerk van meer dan honderd trainees en oud-trainees. Je doet waardevolle contacten op binnen en buiten je eigen traineegroep. Op borrels en op de werkvloer. Alumni van Talent in Huis hebben mooie banen. Ze werken als projectleider, adviseur, of zelfs directeur, binnen én buiten de corporatiesector. Een waardevol netwerk voor het vervolg van jouw carrière.

Wie ben jij?

  • HBO/WO-afgestudeerd
  • Max 2 jaar werkervaring
  • Bereid te investeren in je persoonlijke ontwikkeling
  • Zin om aan de slag te gaan in een topprogramma, samen met generatiegenoten, in een sector met impact!

Getriggerd?

Solliciteer voor 31 oktober via de website! En reserveer de selectiedagen op 10 en 17 november in je agenda. De trainingen beginnen in december, en in januari 2021 start jouw corporatie-avontuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *