Meewerkstage assetmanagement

Wil jij alles te weten komen over de wondere wereld van assetmanagement binnen infrastructuur?

Solliciteer hier: https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/meewerkstage-assetmanagement-46221/solliciteer/

 Civiele techniek , Elektrotechniek , Werktuigbouwkunde  HBO , WO  RotterdamIn de huidige corona tijd wordt er veel remote gewerkt en zal samenwerking veel via Microsoft Teams verlopen. Wanneer noodzakelijk komen wij bij elkaar op een Arcadis kantoor. De kantoren van Arcadis zijn corona-proof ingericht. De regel is echter wel dat wanneer samenwerking op locatie niet nodig is, de voorkeur uitgaat naar werken vanaf huis.

Wat ga je doen?

Als stagiair ben je een volwaardig lid van de diverse projectteams en word je begeleid door onze adviseurs, specialisten en projectleiders. Met een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel werk jij mee aan de projecten en draag je bij aan de tevredenheid van onze klanten.

Ons werkveld omvat een breed spectrum aan civiele kunstwerken en hun installaties in zowel de droge als natte omgeving. Je kunt hierbij denken aan bruggen, viaducten, tunnels, vliegvelden, spoor gerelateerde objecten, maar ook aan sluizen, gemalen en hoogspanningsmasten.
Binnen het team Assetmanagement Infra Objecten en Installaties richten wij ons vooral op de Operate & Maintain fase van de gebouwde assets. Hier ga je tijdens je stage alles over leren!

Nieuwsgierig naar dynamische en actuele projecten waar jij je energie voor kunt inzetten? Hieronder geven we er een aantal waar we als team momenteel aan werken:

Wat vragen wij?

Jij volgt een opleiding op hbo of wo-niveau richting civiele techniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Je bent beschikbaar vanaf februari 2021.
 
Verder herken jij jezelf in de volgende competenties:

  • Je kan zelfstandig werken;
  • Je voelt je verantwoordelijk;
  • Je bent een teamspeler die goed communiceert;
  • Je bent flexibel ingesteld en vindt het niet erg om te reizen naar andere kantoren en projectlocaties;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Team Assetmanagement Infra Objecten en Installaties
Het team bestaat uit een goede mix van mannen en vrouwen samenwerkend in een open en dynamische werksfeer met volop ruimte voor overleg, het individu en ontwikkeling van jezelf en het team.
Wil je weten wat assetmanagement voor Arcadis betekent? We hebben hierover interessante informatie voor je verzameld:

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.  
 
Arcadis biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. De inhoud van de opdracht bepalen we samen. Tijdens je stage mag je je werk flexibel indelen op verschillende locaties en werktijden. Daarnaast leer je collega’s beter kennen door deel te nemen aan activiteiten van bijvoorbeeld de actieve jongerenvereniging The Young Part. Veel stagiairs/afstudeerders groeien door naar een junior positie. Leren bij Arcadis betekent ook dat je een stagevergoeding krijgt. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aron Kelderman, campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 1190 8932 of via aron.kelderman@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.
 
Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen ontvangen wij, in pdf, via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
•           Reden sollicitatie
•           Maximale reisbereidheid
•           Beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
•           Taalbeheersing

Solliciteer hier: https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/meewerkstage-assetmanagement-46221/solliciteer/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *