(Afstudeer)stage cost- en datamanagement

Wil jij erachter komen hoe de financiële wereld werkt binnen grote bouwprojecten?

Solliciteer hier! https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/afstudeerstage-cost-en-datamanagement-46662/solliciteer/

 Bouwkunde, huisvesting en vastgoed , (Technische) bedrijfskunde / bestuurskunde  HBO , WO  Arnhem

Wat ga je doen?

Ben jij nieuwsgierig en wil jij meer te weten komen over cost en datamanagement binnen de gebouwde omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Als team zijn wij gespecialiseerd in:

  • het strategische begeleiden en adviseren rondom beleidsvraagstellingen op het gebied van vastgoedwaarde, -prestaties, duurzaamheid, geld (investerings- en exploitatiekosten en -opbrengsten), kwaliteit en tijd;
  • het financieel begeleiden, beoordelen en valideren van projecten in de bouw, installaties en infrastructuur;
  • het onderzoeken, monitoren, beheren en onderhouden van bouw(kosten)data voor de woningbouw-, utiliteitsbouw- en grond-, weg- en waterbouwsector;
  • het uitbrengen van strategisch advies rondom vraagstellingen op het gebied van bouw(kosten)data en -ontwikkelingen, zowel generiek als project specifiek en zowel structureel als conjunctureel.
     

De bouwprojecten zijn erg verschillend; van grote kantoorpanden en moderne treinstations tot industriële gebouwen. Met meerdere vestigingen in Nederland en ruim 75 kostenadviseurs is Arcadis het grootste kostenmanagementbureau in Nederland. Hierdoor is de opdrachtgever verzekerd van voldoende capaciteit, een brede expertise en een deskundig advies.
 
Gedurende deze (afstudeer)stage bieden wij jou de mogelijkheid kennis te maken met alles wat te maken heeft met kosten- en datamanagement. Daarnaast word je betrokken bij onze 5D BIM Solution. Arcadis is al lange tijd met BIM bezig en bouwprojecten worden vaak in een BIM omgeving ontworpen. Hierbij verbinden wij de initiële investering met de exploitatieperiode.
 
Mocht het vanuit jouw opleiding verplicht zijn om een opdracht uit te voeren, dan is hiervoor ruimte. Wij bieden deze (afstudeer)stage aan in onze vestiging in Arnhem, gevestigd naast het centraal station. In de huidige corona tijd wordt er veel remote gewerkt en zal samenwerking veel via Microsoft Teams verlopen. Wanneer noodzakelijk komen wij bij elkaar op een Arcadis kantoor. De kantoren van Arcadis zijn corona-proof ingericht. De regel is echter wel dat wanneer samenwerking op locatie niet nodig is, de voorkeur uitgaat naar werken vanaf huis.

Wat vragen wij?

Voor deze stage zoeken wij een enthousiaste technische (afstudeer)stagiair die zich wil verdiepen in financiële vraagstukken in de gebouwde omgeving.
 
Studieachtergronden die in aanmerking komen zijn HBO of WO bouwkunde, installatietechniek, (bouw)technische bedrijfskunde of vergelijkbaar. De projecten die je oppakt zijn afhankelijk van je opleidingsniveau en interesses. Deze stage is beschikbaar vanaf februari 2021.

Herken jij jezelf in dit profiel, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. ‘Improving quality of life’ is wat ons verbindt en inspireert. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.
 
Binnen Arcadis bieden wij jou een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van jouw stage dan wel afstudeeropdracht. De daadwerkelijke invulling van de stage komt in samenspraak met jou tot stand. Tijdens je stage heb je de mogelijkheid je werk flexibel in te delen qua locaties en tijden. Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Ook groeien veel stagiairs/afstudeerders door naar een junior positie, en geven we jou een stagevergoeding.

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, campus recruiter, via telefoonnummer 06 1125 1821 of via rosanne.melissen@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.
 
Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen ontvangen wij, in pdf, via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
•           Reden sollicitatie
•           Maximale reisbereidheid
•           Beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
•           Taalbeheersing
 

Solliciteer hier! https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/afstudeerstage-cost-en-datamanagement-46662/solliciteer/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *