Cadac Creator Bouwkunde

Pas afgestudeerd of al 1 a 2 jaar ervaring in de richting Bouwkunde? Geef je carrière dan een kickstart binnen Cadac! 

hero-vacature-young-prof-bouwkunde

Werken bij Cadac als Cadac Creator Bouwkunde

Ben je geïnteresseerd in de toekomst van de bouwkunde? Van 3D-printing, BIM tot Internet of Things, Big Data en Augmented en Virtual Reality. En wil je graag voorop lopen met deze nieuwe technieken? Geef je carrière dan een kickstart met het Young Professional Program. 

In dit programma bieden we je gedurende 1 à 2 jaar een geweldig trainingsprogramma aan om de startkwalificatie als consultant te behalen. In die periode doe je werkervaring op als bouwkundig modelleur bij minimaal 3 verschillende klanten, waar je in de keuken kunt kijken en waar je ook je opdracht / onderzoek uitvoert. We begeleiden je intensief en bieden je een uitgebreid ontwikkelingsprogramma met onder andere innovatieve workshops in ons hypermoderne Cadac Lab. Het programma is divers en afwisselend en bestaat behalve trainingen en workshops uit consultancy themabijeenkomsten, een opdracht / onderzoek en het meelopen met een consultant. Na deze periode stroom je door, afhankelijk van jouw kwaliteiten en ambities naar een consultancy of een andere functie. 

Het Cadac Creators programma is bedoeld voor Young Professionals / HBO schoolverlaters met maximaal 3 jaar ervaring. Heb je meer ervaring? Dan is één van onze andere vacatures waarschijnlijk meer geschikt voor jou.

Taken Cadac Creator Bouwkunde

  • Werk mee bij maximaal 3 verschillende opdrachtgevers
  • Neem deel aan consultancy themabijeenkomsten
  • Volg het trainingsprogramma met de nieuwste technieken
  • Innovatieve workshops in ons hypermoderne Cadac Lab
melineschepers

Meline Schepers

Recruiter bij Cadac

solliciteer hier! https://cadac.yellowyard.nl/job-application.php?jobId=9a59bd22b2653374f7a21b865a957ff5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *