Stage Bouwkunde / Built Environment

Je zit nog in je studie, maar wilt nu al werkervaring opdoen in een boeiende organisatie? Kom bij ons stage lopen! 

hero-vacature-stagiaire-bouwkunde

Werken bij Cadac als Stage Bouwkunde / Built Environment

Bij ons hoor je er direct helemaal bij, je hebt je eigen taken. Onze processen analyseren en optimaliseren. Volledig meedoen en je mening geven. Is dat iets voor jou?

Een stage bij Cadac Group betekent werken bij een innoverend bedrijf dat constant bezig is met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, op het gebied van BIM, Virtual/Augmented Reality, modulair en generatief ontwerp etc. In de hele bouwsector helpt Cadac haar klanten sneller en efficiënter te kunnen werken met o.a. Revit. Ook denken we met jou mee. Zo helpen we je bij je onderzoekvraag. Jouw onderzoek geeft dan echt een antwoord dat wij in de praktijk brengen. Dus je impact is enorm. Mooi toch?

Het Cadac Content Center maakt voor veelal fabrikanten (en indirect architect, ingenieur, aannemer of ontwerper) slim ontworpen, specifieke BIM-objecten. Je modelleert de meest uiteenlopende bouwcomponenten in Revit (en eventueel andere CAD software), zoals buitenwanden, armaturen, deuren, ramen, brandveiligheidsproducten, liften en rolpaden, beton- en staalconstructies, ventilatie, radiatoren enz. Deze Revit family’s worden deels gepubliceerd in onze eigen bibliotheek-app TheModus (voor Revit), maar ook internationaal via de website van onze partner BIMObject.

Cadac biedt jou de mogelijkheid om deel uit te maken van het Content team van Cadac Creators. Je krijgt toegang tot ons (inter-)nationale netwerk en een aantal ervaren content bouwers zijn je steun en toeverlaat. Door het meelopen op onze afdeling zal je de dynamiek van het werken in een internationale, professionele en innovatieve leeromgeving kunnen ervaren.

De stage is inclusief stagevergoeding en start in principe vanaf februari of september. Totale duur en aantal uren per week zijn bespreekbaar.

melineschepers

Meline Schepers

Recruiter bij Cadac

soliciteer hier! https://cadac.yellowyard.nl/job-application.php?jobId=e89e981eab2e1f041e06c4a7bfe760f8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *