Junior Vastgoedbeheerder bij de gemeente

Studelta zet zich in voor de match tussen starters en het ruimtelijk domein binnen overheidsinstellingen! Voor de rol van Junior Vastgoedbeheerder bij een duurzame gemeente zoeken we…

een ondernemend type die graag met de voeten (letterlijk en figuurlijk!) in de klei staat. Kleine zaken ontgaan jou niet dankzij jouw aandacht voor details. Daarnaast breng jij met een analytische blik de puzzelstukjes bij elkaar om de puzzel vervolgens op te lossen. Als Vastgoedbeheerder ben jij in staat in te schatten wie je voor je hebt en hoe je het gesprek met verschillende mensen aangaat. De wensen en mogelijkheden kunnen uit elkaar liggen. Vanwege jouw assertiviteit en sterke communicatie weet jij op een tactvolle manier de soms moeilijke gesprekken hierover aan te gaan met verschillende gebruikers van diverse panden. 

Een starter met:

  • Maximaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Een HBO en/of WO diploma met een bouwtechnische achtergrond  
  • Een rijbewijs of hier op (korte) termijn over beschikt

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Vastgoedbeheerder is jouw primaire taak de opzet en uitvoering van het meerjarenplan. Op basis van de doelstellingen en (budget)mogelijkheden weeg jij de prioriteiten af voor het vastgoedonderhoud en maak je een meerjarenplanning. Hiervoor bewaar jij het overzicht over het gehele plaatje en onderhoud je contact met collega’s van andere afdelingen. Je gaat er regelmatig op uit om zowel de voortgang van lopende projecten bij te houden, als om orde op zaken te stellen bij een ongeval rondom jullie vastgoed. Naast het reguliere onderhoud, ben je ook ad hoc bezig met reparaties. Tot slot ben jij het aanspreekpunt voor huurders en gebruikers van het vastgoed in jullie beheer, waardoor jij de schakel bent tussen bewoner en de gemeente. 

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waar je vrijheid en ruimte krijgt om zelf het initiatief te nemen en mee te werken aan de verduurzaming van deze gemeente. 

  • De vrijheid om je eigen agenda in te richten en te bepalen waar en (tot op zekere hoogte) wanneer je werkt;
  • De mogelijkheid om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen in de Studelta Gym en een projectcoördinator die met jou stilstaat bij jouw ontwikkeling; 
  • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen ;
  • Een aanstelling voor 12 maanden met kans op overname voor tussen de 32 en 36 uur per week;
  • Een marktconform salaris;
  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Studelta gelooft dat jong talent zorgt voor verandering en vooruitgang binnen de organisaties waar we hen plaatsen. Wij bemiddelen dan ook alleen mensen bij organisaties die ook echt willen ontwikkelen. Als Junior Vastgoedbeheerder kom je terecht binnen een gemeente die volop inzet op verduurzaming. Samen streven ze naar een zo mooi mogelijke omgeving en dat zie je terug in de gemeente. Jij komt te werken binnen een dynamisch team waar initiatief nemen hoog in het vaandel staat. Collega’s ondersteunen elkaar onderling en dragen samen de verantwoordelijkheid. Het team spart regelmatig en voorziet elkaar van waardevolle feedback. Jij kan er dus op rekenen dat je in dit team nooit stil zit en volop in ontwikkeling blijft, net zoals deze gemeente! 

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan via deze link. Is dit niet dé match voor jou? Neem dan een kijkje op onze website of spar met de recruiter uit Team Overheid! 

Neem voor vragen en/of opmerkingen contact op met Beau Zimmerman(beau@studelta.nl/ 06-14328418) 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *