Junior Projectleider Maatschappelijk Vastgoed

Als Junior Projectleider bij OLCO werk je aan unieke projecten op het gebied van maatschappelijk vastgoed, van het eerste idee tot en met het gebruik. Daarbij is duurzaamheid voor jou vanzelfsprekend. En de gebruiker van het gebouw? Die staat centraal in álles wat je doet. Herken jij jezelf hierin? Dan past de vacature van Junior Projectleider Maatschappelijk Vastgoed bij jou.

Waar houd je je mee bezig?

In onze projecten maak je onderdeel uit van Team OLCO van zo’n 15 (junior-)projectleiders en -managers. In teams van 2 à 3 collegae werk je mee aan de realisatie van circulair maatschappelijk vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan advies en ontwikkeling van multifunctionele sportcomplexen en zwembaden. Maar ook aan onderwijsinstellingen en andere publieke gebouwen. De projecten waar je aan werkt variëren qua investering van 5 tot 45 miljoen euro. En je werklocatie? Veelal werk je vanuit ons kantoor in Driebergen-Rijssenburg, vanuit huis of op de bouwlocaties in Vlaanderen en Nederland.

Wat houdt jouw rol in?

Samen met de opdrachtgever en gebruiker bedenk je concepten en onderzoek je de haalbaarheid hiervan. Ook werk je met gebruikers een programma van eisen uit en organiseer je een project op basis van bijbehorend plan van aanpak. Je werkt mee aan het selecteren en aansturen van het ontwerpteam- en de bouwpartners zoals architect, aannemer en installateurs. Met de projectmanager organiseer je het ontwerp- en de bouwproces en ook de oplevering en ingebruikname. Je wordt gecoacht bij je werkzaamheden, waarbij wij creativiteit en kritisch denken verwachten en samen de strategie definiëren en de werkzaamheden plannen.

Wat breng jij mee?

  • Jij kunt ‘groots denken concreet maken’. Wat dat betekent? Dat je buiten de vaste kaders durft te denken én ambities waarmaakt. Als persoon ben je ondernemend, transparant, eerlijk en communicatief.
  • Je bent representatief en durft verantwoording te nemen voor zowel je eigen ontwikkeling als voor de projecten waarin je participeert.
  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van bouwkunde of vastgoed.
  • Je hebt activiteiten verricht waaruit affiniteit met maatschappelijk vastgoed en duurzaamheid blijkt.

Wat bieden wij?

Vanzelfsprekend waarderen wij jouw werkzaamheden met marktconforme voorwaarden. Echter uniek is de verantwoordelijkheid en diversiteit van je werkzaamheden in unieke projecten. Kijk op onze website, waar wij onze aanbieding voor deze functie concreet hebben omschreven.

In deze video vertellen onze collega’s Carolien en Jurriën over de rol van Junior Projectleider bij OLCO.

Meer weten?

Kijk verder op onze website voor meer info over OLCO, onze aanpak ‘Groen Doen’ en onze projecten.

Ben je nieuwsgierig? Laat ons jouw carrière concreet maken en doe een (open) sollicitatie via sollicitatie@olco.nl of bel ons op 030 693 03 96.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *