Junior Assetmanager Schiphol

Functieomschrijving

Building a sustainable tomorrow

Als assetmanager op Schiphol werk jij aan het maximaliseren van de impact van BAM op de werking van de assets op Schiphol. Heb jij ervaring in assetmanagement en heb jij altijd al willen werken op Schiphol? Dan zoeken wij jou!  

Bij BAM Energie & Water zorgen wij ervoor dat je ’s avonds de lampen aan kan doen en je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie of thee. Het is een geweldige uitdaging om ervoor te zorgen dat duizenden huishoudens altijd voorzien zijn van licht, warmte, gas, elektriciteit en water. 

Jouw missie

Als assetmanager ben jij verantwoordelijk voor het team “Asset Management (OPEX)” en het 9-jarig assetmanagementcontract op Schiphol. Het team bestaat uit 15 vakspecialisten, bestaande uit maintenance engineers, projectleiders en werkvoorbereiders. Het is aan jou de taak om continu afstemming te hebben met de opdrachtgever Schiphol om hinder zo veel mogelijk te voorkomen. Schiphol is een meedenkende opdrachtgever waarbij de kansen voor het oprapen liggen! Andere taken die er bij komen kijken zijn:

Onze opdrachtgever volledig ontzorgen, o.a. door als expert op te treden en continu te blijven adviseren op het gebied van verduurzaming, omgevingsmanagement, TCO en assetrendement;

Het aanvoelen en begrijpen wat onze opdrachtgever precies doet en nog zouden willen;

De ambitie hebben om continu te verbeteren;

Input leveren in ontwerpen/projecten van onze CAPEX-collega’s (projecten team) die uiteindelijk bij OPEX (asset management team) in beheer komen;

Verantwoordelijk zijn voor de Informatie- en het procesmanagement van jouw afdeling.

Functie eisen

Als assetmanager straal je rust en vertrouwen uit naar je team. Je kan duidelijk aangeven aan het team wat er van hen wordt verwacht en hebt oog voor het individu. Daarnaast zoeken wij iemand die ambitieus en gedreven is en die er voor wil zorgen dat we continu blijven verbeteren. Verder beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding met een technisch of bouwkundig aspect
 • Ervaring met NEN-ISO 55001
 • Bij voorkeur 3 jaar ervaring in assetmanagement
 • Kennis van Beheer en onderhoud
 • VCA-1 of VOL certificaat. (kan worden behaald)

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende en afwisselende baan, in een branche die volop in beweging is. Dit doen we met een enthousiast team van bevlogen professionals. Als assetmanager val je onder de CAO Installatietechniek
 • Een goed en competitief salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden voor parttimewerk tussen de 32 – 40 uur
 • Leaseauto
 • Opbouw van een goed pensioen
 • De mogelijkheid om je dag flexibel in te delen
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. fulltime
 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40%
 • Een collectieve zorgverzekering
 • Diverse opleiding- en trainingsmogelijkheden, aangeboden door het kenniscentrum BAM-learning. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen
 • Bij BAM Energie &Water parttime werken mogelijk is? Is een fulltime werkweek niks voor jou? Of wil jij je uren flexibel indelen? Bespreek dan de mogelijkheden met de recruiter van deze vacature. BAM Energie &Water vindt het belangrijk dat privé en werk goed gecombineerd kan worden en dat jij daarmee met plezier en energie je werk kan uitvoeren:
 • BAM beschikt over een Homestudio? Hieraan zijn o.a. woonwinkels, keukenapparatuur en een HP-store verbonden. Daarnaast kun je profiteren van korting op mobiele telefonie en privéverzekeringen zoals auto, woning en inboedel.

Info over het bedrijf

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar veel gebeurt en geen dag hetzelfde is. BAM Energie & Water regio Noordwest heeft een meerjarig contract op Schiphol voor het uitvoeren van projecten en beheer en onderhoud van de ondergrondse infrastructuur. Wij zijn verantwoordelijk voor de openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, gas- en waterleidingen en het laag- en middenspanningsnet.

Het maintenance team bestaat uit 15 personen die zich onderscheiden door hun kennis op het gebied van het beheer en onderhoud van infrastructurele projecten. De achtergronden zijn divers qua studies, leeftijd en werkervaring. Het is een kennis gedreven groep waar sprake is van zelfsturing en waar ze elkaar helpen. Het team is gericht op het behalen van goede resultaten en ondersteunen zowel in een tender- of uitvoeringsfase.

BAM Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is voor het duurzaam opslaan en transporteren van energie en water. Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker. 

Met onze kennis van processen en systemen realiseren we de infrastructuur die nodig is voor duurzame opslag en transport van energie en water. Dit maakt ons al sinds jaar en dag een toonaangevende partner voor landelijke netbeheerders en waterbedrijven, regionale bedrijven (industrie), projectontwikkelaars en terreinbeheerders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *