Junior Werkvoorbereider Verkeerstechniek

Als werkvoorbereider heb je een cruciale rol. Jouw prioriteit is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor je uitvoerende collega’s, zodat zij in één keer goed aan de slag kunnen. Daarbij ben jij de verbinding tussen de collega’s binnen en buiten. Dit maakt dat je veel ziet en geeft je een sleutelpositie in de optimalisatie van het proces en project. Eén ding is zeker: geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk en uitdagend! Klinkt dit als iets wat precies past binnen jouw kwaliteiten en ambities? Solliciteer dan op deze rol als werkvoorbereider.

Jouw rol richt zich met name op het voorbereiden van verschillende nieuwbouw- en renovatiewerken op verkeerskundig gebied in heel Nederland (Openbare verlichting en verkeersregelinstallaties). We doen dit onder andere voor BAM Infra, Rijkswaterstaat, gemeentes en provincie, maar ook grote bedrijven als Schiphol en Havenbedrijf Rotterdam.

Functie eisen

Jij beschikt over minimaal een afgeronde mbo- of hbo opleiding bij voorkeur in een technische richting

Je vindt het leuk om werkzaamheden af te stemmen met je team en haalt energie uit het dagelijkse ondersteunen en regelen van de benodigde acties

Je bent een enthousiaste collega die zin heeft om veel te gaan leren, je kunt goed omgaan met stress en communiceert gemakkelijk met verschillende partijen (zowel intern als extern);

En ten slotte loop je niet weg voor een beetje uitdaging, sterker nog: dat vind je juist zo leuk in je werk! 

Arbeidsvoorwaarden

BAM Infra Verkeerstechniek biedt een veelzijdige functie in een dynamische en steeds in ontwikkeling zijnde werkomgeving waar groei en verdere professionalisering voorop staan. Wanneer je bij ons in dienst komt, zijn er zeker doorgroeimogelijkheden binnen BAM. Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden hiertoe goede mogelijkheden. Je werkt in teamverband en versterkt elkaar waar nodig. Je werkt voornamelijk vanuit kantoor Culemborg, maar je bent ook vrij om eens een andere locatie van BAM op te zoeken of vanuit huis te starten en dan naar een projectlocatie af te reizen. Flexibiliteit in deze rol is er zeker! 

Daarnaast krijg je:

  • Een volwassen arbeidsvoorwaarden pakket, met een goed salaris, veel vakantiedagen en fijne secundaire voorwaarden.
  • Veel afwisseling in je werk aangezien je aan de slag gaat met verschillende projecten.
  • De persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de dynamiek van een multinational. Je werkt vaak integraal met collega’s uit verschillende disciplines. Zo doe je veel nieuwe kennis en contacten op!
  • Nog geen 35 jaar? Voor alle BAM-medewerkers onder de 35 is er Young BAM. Jaarlijks organiseren ze meerdere activiteiten, zoals projectbezoeken en workshops rondom nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Info over het bedrijf

In deze functie werk je nauw samen met de projectleiders, uitvoerders en projectorganisatoren en is het onder andere jouw taak ze te ondersteunen. Dit maakt dat zij ruimte krijgen hun werk optimaal te doen. Jouw werkzaamheden dragen dus bij aan het succesvol opleveren van een project. Als werkvoorbereider organiseer je de uitvoering van de projecten: je ondersteunt bij het maken van calculaties, offertes en zorgt ervoor dat de monteur over de juiste gegevens en materialen beschikt, zodat het project zonder vertraging afgerond kan worden. Voortgang van het project rapporteer je aan de projectorganisator. Met inhoudelijke projectvragen kun je terecht bij de projectleiders. De afdeling Stedelijk is een mix van jonge en ervaren medewerkers en voert werkzaamheden uit op gebied van verkeer en mobiliteit. Hiermee kom je in een leuk en divers team, waar veel te leren is en middels de Lean methodieken continue wordt verbeterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *