Sponsoren

Als intermediair werken wij ruim 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in de bouw, techniek, civiele techniek en woningcorporaties.

Meer informatie


Met zo’n 140 collega’s werkt Aalberts elke dag aan uitdagende klantvragen. Onze kantoren zitten in Loosdrecht en Zeist en we zijn actief in de Nieuwbouw, Renovatie Utiliteit, Renovatie Wonen en Beheer & Onderhoud. Daarnaast werken wij ook met ons eigen innovatieve bouwconcept: Aalberts Doordacht Wonen. Ben je benieuwd naar de stage- of afstudeermogelijkheden bij Aalberts? Bezoek dan onze website: www.aalbertsbouw.nl

Meer informatie


Improving Quality of Life

Meer informatie


BAM: ondernemende bouwer met aandacht voor professionele, innovatieve en duurzame oplossingen. Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM loopt voorop bij deze vernieuwingen. Jij ook?

Meer informatie


Ballast Nedam is een bouw- en ontwikkelbedrijf dat zich richt op de nationale en internationale markt. Ons doel is het bouwen van een veilige en duurzame leefomgeving waarin gezondheid, comfort en welzijn kenmerkend zijn. Onze toegewijde en vakbekwame mensen maken dit mogelijk.

Meer informatie


Sinds 2002 is DVTadvies hét integrale advies- en inspectiebureau voor alle benodigde advies- en inspectiewerkzaamheden in de gebruiksfase van zakelijk vastgoed. Hierbij zijn gedegen projectmanagement, duurzaamheid en de waarborging van veiligheid essentieel. Dit doen wij hoofdzakelijk vanuit Utrecht maar hebben ook vestigingen in Eindhoven en Rotterdam.

Meer informatie


DressMe Clothing is begonnen als een leverancier van kleine partijen (bedrukte) textiel, voornamelijk in de regio Nijmegen. Al snel werd duidelijk dat er meer flexibiliteit en service verleend kon worden, als het drukken van kleding in eigen huis zou worden gedaan. Zowel het leveren van kleding als het bedrukken daarvan werden onderdeel van het bedrijf. Alle textiel kan nu worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. Kortom: DressMe Clothing kan alles leveren. Wij zijn een flexibel bedrijf en proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Ook als wij daar iets extra’s voor moeten doen.

Meer informatie


Dura Vermeer staat voor het waarmaken van ambities. Als familiebedrijf behoren we bij de top 5 bouwers van Nederland op het gebied van Infra en Bouw. We zetten samen met onze collega’s dagelijks in op het realiseren van de mooiste projecten voor onze klanten, waarin innovatie, digitalisering en duurzaamheid een grote rol spelen. Genoeg over ons, op maarwatkanjij.nl kan je jou ambitie kwijt. Tot snel!

Meer informatie


Iv-Groep is een wereldwijd opererend multidisciplinair ingenieursbureau. Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren waarin wij actief zijn, zoals: Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Water, Industrie, Handling, Maritiem en Offshore & Energie. Met ruim 900 medewerkers en zeven divisies, behoort Iv tot de top 10 van ingenieursbureaus in Nederland. Werken bij Iv betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. Met specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, bedenk je oplossingen voor de grootste technische uitdagingen en meest uiteenlopende projecten. Daardoor blijf je bij Iv altijd leren.

Meer informatie


KWS Infra Utrecht heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden in het uitvoeren van grote en complexe infrastructurele projecten maar ook met bijzondere, kleinschalige werken en innovatieve oplossingen. Uitgevoerd door een gemotiveerd team van ruim 200 ambitieuze, enthousiaste, teamplayers. Ook onze specialistische onderdelen voegen veel waarde toe, zoals de opsporing van niet gesprongen explosieven en betonverhardingen. 

Meer informatie