Introductiekamp

Elk jaar organiseert de U.T.V. een week vol activiteiten om kennis te maken met je jaargenoten, ouderejaars studenten en docenten van het HU Instituut Design & Engineering. Deze introductieweek biedt daarmee de ideale gelegenheid om leuke en interessante contacten op te doen, waar je de rest van je opleiding profijt van zal hebben. In deze week zullen jullie je medestudenten leren kennen en de gezelligheid van de U.T.V. ervaren.​​​​​​​

6b806c719472485fb430d9d1a76839d4.JPG
Introductiekamp 2023

Wanneer?
De introductieweek zal plaatsvinden van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus 2024.

Hoe?
Ieder jaar organiseert de U.T.V. Een introductiekamp.  Hierin wordt tijd gemaakt voor gezelligheid, zodat jullie je medestudenten leren kennen, voordat de studie echt gaat beginnen.  In samenwerking met de Hogeschool Utrecht hebben wij dit idee kunnen realiseren en ervoor gezorgd dat we elkaar op een leuke manier leren kennen.

Wil je meedoen aan deze schittermagische introductieweek? Schrijf je dan hier in!

​​​​​​​Nog niet overtuigd? Kijk dan zeker hiernaast de aftermovie van afgelopen jaar!

Wij hopen jullie allemaal te zien en te spreken tijdens onze introductieweek en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

Mocht je toch nog twijfels hebben of willen je ouders nog meer weten? Dan kan je altijd mailen naar introkern@gmail.com. Ook kun je telefonisch contact opnemen met ons contactpersoon, Koen van den Broek (06 19517541).

LIEFS DE INTRODUCTIECOMMISSIE :
​​​​​​​Levi Bos (Voorzitter)
Koen van den Broek(Secretaris intern)
Jesse Borgers (Penningmeester)
Ellie Hoefnagels (Secretaris extern)
Ruben Versteeg (Logistiek)